Bine ai venit!
(0 produse) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Vehicule electrice FreeWheel

8 Articol(e)

pe pagina

8 Articol(e)

pe pagina

Vehicule electrice Freewheel

Vehiculele electrice Freewheel sunt primele si cele mai de succes hoverboard-uri din Romania. Acestea i-au cucerit pe cei mici inca de la inceput, iar trecerea de la bicicletele clasice, la cele pe baterii a fost facuta destul de rapid. Viteza lor si modul in care sunt utilizate trezesc interesul si curiozitatea copiilor, care in acelasi timp isi dezvolta aptitudini noi, unele neantrenate pana la aparitia acestor vehicule electrice Freewheel.

Cunoscute si sub numele de sootcer electric, aceste aparate pe doua roti difera in functie de autonomia bateriei, viteza si marimea cauciucurilor. La o incarcare completa, poate rula pana la 15 km, suficient pentru cei mici sa se joace si sa distreze o buna parte din zi, daca nu chiar toata ziua. Viteza maxima de 15 km/h ii vor da destula adrenalina si vor consuma tot surplusul de energie pe care il au in aceasta perioada a copilariei.

Distractie maxima cu vehicule electrice Freewheel

Pe langa faptul ca isi dezvolta echilibrul, prin miscarile de rotatie, mers cu fata sau cu spatele, cei mici isi cresc viteza de reactie, atunci cand trebuie sa evite un obstacol si invata sa isi ia repere in spatiu, o abilitate extrem de utila, cand vor creste si isi vor dori sa conduca un autoturism. Foarte importante mai tarziu, la examentul pentru carnetul de conducere, sunt si cursele pe care le fac impreuna cu prietenii, deoarece invata sa aiba atentie distributiva si sa ia intotdeauna in calcul si ceilalti participanti la trafic.

Pentru siguranta copiilor, recomandarea este sa poarte echipamente de protectie, inainte sa se urce pe vehicul si sa-l porneasca, cum ar fi casca, genunchere si cotiere. Acest lucru este important mai ales pentru cei care nu au mai testat acest tip de aparat in trecut si nu stiu cum functioneaza. Dupa ce copilul tau invata sa controleze miscarile, se poate alatura linistit celorlalte vehicule electrice FreeWheel pe drumul distractiei.