Bine ai venit!
(0 produse) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Biciclete fara pedale

6 Articol(e)

pe pagina

6 Articol(e)

pe pagina

Joaca si energie cu bicicletele fara pedale

Micutul tau a crescut si a invatat sa mearga. Acum este momentul sa ii prezinti aceste biciclete fara pedale, de care cu siguranta se va indragosti inca de la prima incercare. Forma lor simpla il va incuraja sa le testeze, deoarece va intelege foarte repede cum functioneaza. Si va fi foarte incantat de culoare, mai ales daca este una care ii place.

Aceste biciclete fara pedale ii invata pe copiii mai mici sa isi tina echilibrul pe doua roti. Dupa o scurta perioada de invatare, vor putea sa sara, sa se aseze si sa mearga fara ajutor din partea parintilor. Bicicletele fara pedale reprezinta un inlocuitor pentru triciclete sau bicicletele dotate cu roti ajutatoare. Cu abilitatile invatate de la bicicletele fara pedale, copiii pot trece direct la bicicletele normale, acestea fiind usor de utilizat pe mai multe tipuri de teren, inclusiv pe cel cu denivelari, daca acestia prefera sa se joace pe iarba din parc.

De ce biciclete fara pedale

Aceste vehicule cu doua roti ii invata pe copiii sa mearga in echilibru. Cand folosesc roti ajutatoare, se pot balansa in parti, ceea ce creeaza o falsa senzatie de echilibru. Pe bicicletele fara pedale, tehnicile corecte de echilibrare sunt invatate inca din prima zi, sunt mult mai distractive sau usor de condus.

Acestea nu vin cu bare de sustinere pe care le pot folosi adultii, copilul avand control deplin. Indiferent de varsta lui, inaltimea scaunului poate fi potrivita, deci o va putea folosi pentru mai mult timp. Bicicletele fara pedale pot fi conduse intre 2 si 3 ani, in functie de varsta la care incep. Cu cat este mai tanar, cu atat va alerga mai mult cu ea. Cei mici isi doresc in permanenta sa se joace si sa se distreze, iar un astfel de vehicul este alegerea perfecta pentru a consuma energie si dezvolta diverse abilitati.